静大祭 in 浜松

先日、静岡大 浜松キャンパスにて開催された静大祭 in 浜松にちょろっと
足を運びました。

大変良い秋晴れで、学祭日和でした。

ゲストの緑黄色社会さんのライブにも行ってきました。
個人的に「それなりの生活」は今の自分にとても響きました….
背伸びしたいけど不安がつきまとう21歳…闇っぽいですがとてもツボでした(^.^)

それと写真撮り忘れましたが、自動車部がシビックのEK9展示していて
車好きの僕にとって、個人的に大変興奮しておりました笑
HONDAのVTECの高回転の爆音、見た目と裏腹の爆音がまたすばr…あ、オタクがでますのでここらへんにしておきますね~

そして、こちらは我らが研究室のメンバーがお店やってました!!!
シャイボーイなので顔にスタンプでなんとか投稿を許してくれました(^.^)
(浜井さんの笑顔が眩しい…??)
彼が売っていたとある国の料理、大変スパイシーでしたが目新しさもあって速攻で
売り切れてました。食べれてよかった。

来年はみなさんもいかがでしょうか?
それでわ!!!

The other day, I went to Shizudaisai (Shizuoka University Festival in Hamamatsu Campus).
It was sunny and good day for festival.(In Japanese,sunny day from October to November is “Akibare”.)

I also went to a live of this year guest “Ryokuo-syoku shakai”,which means green and yellow society in Japanese”.
In a lot of songs,”Sorenarino seikatsu” which means a proper life, sounded the best in my mind.
They sang that “We want to lift my life to the next level but we are anxious , that is 21 years oid”… It was very dark lyrics but it was very important point (^. ^)

And I forgot to take a picture but the car department exhibited civic, EK9.
I’m very interested in cars , so I was very excited personally.
VTEC engine of HONDA gave out big sound but EK9 doesn’t look so. This gap is very good … Oh, Sorry, so I will keep it(^_-)

And here our member opened a shop !!!
He was a shy boy, so he allowed me to post this picture by stamp on his face (^. ^)
(Hamai’s smile is dazzling … ??)
The food of his country that he had sold, it was very spicy, but there is also rare.
It was sold out soon. I think it was good to eat this.

Why don’t you go Shizudaisa next year?
That’s it!!