電子物質科学第一期卒業生の卒業祝賀会(Celebration for the graduation of the undergraduate students of the inaugural class of Electronics and Materials Science Department はコメントを受け付けていません。

卒業おめでとうございます!後輩の模範になるように活躍してください。

Congratulations for the graduation, the  inaugural class students of Electronics and Materials Science Department! Hope all of you success in your life!